Nieuws

Het is zover

26 Januari 2022

Ja je leest het goed… We gaan eindelijk weer spelen en dat op zaterdag 2 April in Muziekcafe Kashmir, Ulft. Als er meer duidelijk is over de aanvang etc zal dat hier geplaatst worden.

Groeten,

Kashmir

Even geduld nog

22 Juni 2021

We hebben slecht nieuws, het optreden in het openlucht theater in Lichtenvoorde is geannuleerd. We hebben geen rekening gehouden met de voetbalwedstrijd die Nederland op dat moment speelt en we hebben geen rekening gehouden met de F1 wedstrijd ook op die middag. We gaan dus zo snel mogelijk een nieuwe datum prikken.

Groeten Kashmir

Kashmir staat weer op de planken!

19 Juni 2021

We zijn met Kashmir weer druk aan het oefenen want er staat eindelijk weer een optreden op de agenda! We gaan 27 Juni optreden in het Openlucht Theater in Lichtenvoorde. Bestel je kaarten: website.

Kashmir is weer back in business

24 Juli 2020

We zijn sinds korte tijd alweer in de oefenruimte te vinden, waarbij we druk zijn met de coversessie. We zijn ook druk bezig geweest om onze soundcloud te updaten. Er zijn hierbij wat demo’s geremasterd. We zijn ook bezig om onze demo’s over wat meer platformen te verspreiden aangezien soundcloud toch vaak wat meer gericht is op muzikanten. Nog belangrijker, we zijn weer te boeken voor optredens! Kijk op onze boekings-pagina voor meer informatie.

Kashmir gaat uitbreiden met een coversessie

26 Januari 2020

We zijn met Kashmir druk aan het werk om naast Led Zeppelin nu ook een coversessie te gaan doen van diverse andere artiesten. Welke nummers we nu al hebben kun je vinden op onze repertoire pagina. We zullen 14 maart voor het eerst optreden met wat nummers uit de coversessie. Zie onze gigs pagina voor meer informatie.

Optreden Taste Groenlo verplaatst

24 Januari 2020

Het optreden in Groenlo bij Rockcafe Taste is verplaatst van 4 oktober naar 19 januari.

Optreden bij de Nacht van Brigant

24 Januari 2020

Hallo Allemaal,

Vrijdag 31 Augustus aanstaande gaan we weer knallen! En dit keer niet alleen, we hebben de band Yo MaMa bereid gevonden het voorprogramma te verzorgen.

Deze jonge rockers spelen de sterren van de hemel en weten wat rocken is.

Optreden samen met ColdFire

23 Januari 2020

Op 14 Maart aanstaande doen we een optreden ter ere van ColdFire(band) in Merleyn Doetinchem(Achterhoek). Naast ons doen nog 9 andere bands mee. We zullen een korte set spelen met nummers die we nog nooit eerder hebben gespeeld. Een ander feitje over dit optreden is dat het GEEN Led Zeppelin nummers zijn. Ben je benieuwd? Kom dan langs op 14 Maart.